of vraag ons u terug te bellen.
Bel ons
Wilt u dat we u terugbellen?
Terugbel Verzoek

  Ontstoppen

  Thermodienst is expert in het ontstoppen van leidingen en rioolbuizen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij staan dag en nacht klaar om uw verstoppingen te verhelpen en beschikken over een team van ervaren specialisten met professionele apparatuur.

  Riool ontstopping
  Riool inspectie
  Riool reparatie & renovatie
  ontstopping douche / Badkuip
  Ontstopping gootsteen
  Ontstopping toilet - WC
  Ontstopping riool
  Leidingen reinigen

  Inspecteren

  Middels een camera inspectie kunnen wij de routes van leidingen in een woning of een bedrijfspand in kaart brengen. Met een rioolcamera uitgerust met ultrasonische sensoren kunnen wij nauwkeurig meten hoe de leidingen lopen en eventuele schade constateren.

  Reinigen

  Wanneer wij bezig zijn met een ontstopping verhelpen is het van belang dat de leidingen en het riool grondig worden gereinigd. Afhankelijk van het type ontstopping kan het nodig zijn om uw leidingen met een veermachine of een hogedrukreiniger te reinigen.

  Beste service garantie

  Garantie
  1 jaar
  Reizen naar uw huis
  in 1 uur
  Factuur verzonden
  in 24 uur
  Onze diensten

  Kwaliteit is onze garantie

  Flip Image
  spoedservice zijn wij binnen 30 minuten bij u. U kunt ons 24 uur per dag en zeven dagen in de week inschakelen voor dak-, gas- of waterlekkages.
  Flip Image
  Wij kunnen een groot aantal toiletten, wastafels, douches en ander loodgieterswerk voor uw keuken en badkamer repareren of installeren.
  Flip Image
  Lekkages zijn niet alleen vervelend maar leiden vaak tot onveilige situaties. Deze moeten zo snel mogelijk verholpen worden om verdere schade te voorkomen.
  Flip Image
  Heeft u renovatieplannen voor uw badkamer of keuken? Thermodienst zorgt voor de renovatie en bijkomende werkzaamheden aan leidingen en sanitair.
  Eenvoudig, snel en efficiënt

  Wij hebben onze interventies bij onze klanten vereenvoudigd

  Wij plannen uw interventie

  We zullen snel bij je zijn

  We lossen het probleem op

  Call Now ButtonNu beschikbaar